استفاده از موکت به عنوان کفپوش اتاق، یکی از روشهای معمول برای پوشاندن کف ساختمانها است. این روش معمول، به خصوص برای خانههایی که کودکان خردسال دارند یا عایق دمایی مناسبی ندارند، بسیار مناسب است موکت موجب گرما بخشیدن به ساختمان و برقراری عایق مناسب میشود. البته استفاده از موکت، در کنار تمام مزایایی که دارد، دردسرهایی چون نگهداری و تمیز کردن مداوم را نیز ایجاد میکند. شاید فکر کنید که تمیز کردن موکت و شستن آن کاری ندارد و بسیار آسان است، اما زمانی را در نظر بگیرید که تمام کف ساختمان با موکت پوشانده شده است یا هتلها و اداراتی که کف آنها موکت است را مورد توجه قرار دهید.
بدون شک، شستشوی موکت در چنین مواقعی با چالشهایی همراه است. در این مطلب قصد داریم به معرفی روشهای شستشوی موکت بپردازیم:
روش غیرمکانیزه شستشوی موکت
در روش غیرمکانیزه شستشوی موکت، از دستگاههای مخصوص استفاده نمیشود. این روش تقریبا به صورت سنتی عمل میکند و از روشهای شستشوی موکت با سرعت نسبتا پایین است. به کمک روش غیرمکانیزه، اغلب لکههایی که روی موکت ایجاد شده است، پاک میشوند. البته این روش در مقایسه با روشهای دیگر به انرژی بیشتری نیاز داشته و زمانبر است.
همچنین بخوانید
ادارات یکی از مکانهایی هستند که همیشه رفت و آمد زیادی دارند. در صورتی که به کف ادارات و هتلها دقت کرده باشید، متوجه میشوید که کف بسیاری از آنها با…..
روش مکانیزه شستشوی موکت
در روش مکانیزه از دستگاههای مخصوص شستشو استفاده میشود. در صورتی که برای شستشوی موکت هتل یا ادارت به دنبال روشهای شستشوی موکت هستید که باصرفه باشد، روشهای مکانیزه بهترین انتخاب هستند. استفاده از دستگاهها موجب تمیزی بهتر و بیشتر موکت میشود و در این روش، به افراد زیادی برای شستن موکت نیازی نیست. روشهای مکانیزه، همیشه موجب صرفهجویی در هزینه و زمان میشوند و کیفیت بهتری را به همراه دارند.
دستگاه موکتشوی برسی
یکی از روشهای شستشوی موکت، استفاده از دستگاه موکتشوی برسی است. در این روش، مواد شوینده موردنظر داخل مخزن دستگاه ریخته میشود و سپس روی موکت پاشیده میشود. در مرحله بعد، با کشیدن برس روی موکت، مواد شوینده به موکت نفوذ کرده و موجب تمیز شدن آن میگردد. در نهایت، آبهای کثیف و اضافه توسط قسمت مکش دستگاه، مکیده میشود.
موکتشویی با بخار
یکی دیگر از روشهای شستشوی موکت، استفاده از بخار برای شستن موکت است! در این روش بخار آب با فشار روی موکت اسپری میشود و سپس کثیفیها و چرکهای آن با استفاده از دستگاه مکش، مکیده میشوند. این روش برای تمیز کردن مبل و پردهها نیز روش مناسبی است.
دستگاه اسپری مکش
در این روش شستشوی موکت، مخلوط مواد شوینده و آب به سرعت روی موکت پاشیده میشوند و سپس با استفاده از بخش مکش به سرعت مکیده میشوند. به این ترتیب، تمامی آلودگیهای موکت داخل آب مخلوط شده و مکیده میشوند. استفاده از دستگاه اسپری مکش موجب خشک شدن سریع موکت نیز میشود و برای مواقعی که سرعت عمل اهمیت دارد یا به مان موردنظر دسترسی ندارید، بسیار مناسب است.
نکته پایانی
امروزه روشهای شستشوی موکت بسیار متنوع هستند. روشهایی که برای تمیز کردن موکت استفاده میشوند، بسته به اندازه موکت و نوع آن یا زمان و هزینه در دسترس، به دو دسته مکانیزه و غیرمکانیزه تقسیم میشوند. در این مطلب سعی کردیم به طور خلاصه مروری بر روشهای موردنظر داشته باشیم.
بدون دیدگاه