رفوگری چیست؟

رفوگری چیست؟


فرش‌ها یکی از آسیب‌پذیرترین وسایل هر منزلی هستند و همین باعث می‌شود نیاز به مراقبت آن‌ها نیز بیشتر باشد. در صورتی که به درستی از فرش‌ها استفاده یا مراقبت نشود، آن‌ها دچار آسیب دیدگی شده، می‌پوسند و یا پاره خواهند شد. وقتی فرش شما به هر دلیلی آسیب می‌بیند، نیازی نیست که حتماً یک فرش جدید را جایگزین آن کنید. شما می‌توانید فرش‌تان را به یک رفوگر بسپارید تا با برطرف کردن مشکلات آن، فرش شما را مثل روز اولش تحویل شما دهد.

قالیشویی خوشنام کرج مجری ارائه کلیه خدمات قالیشویی و لکه برداری در سراسر کرج و تهران، اگر فرش دوست داشتنی شما دچار لکه‌ی روغن شده است باما تماس بگیرید تا با ماشین آلات بروز و پیشرفته خود این لکه هارا برای همیشه از روی فرش شما حذف کنیم. فقط کافی است با شماره های: ۰۲۶۹۱۰۰۸۶۸۷ و ۰۲۶۳۴۲۱۵۹۹۰تماس گرفته یا فرم سفارش آنلاین خدمات را پر کنید.

رفوگری چیست و چه زمانی فرش به رفو نیاز دارد؟

احتمالاً تا به حال کلمه «رفوگری» به گوش شما خورده است، اما شاید نمی‌دانید دقیقاً به چه معناست و یک رفوگر چه کارهایی را انجام می‌دهد. رفوگری مکمل قالی‌بافی است و شخصی که فرش‌ها را رفو می‌کند، کم از یک قالی‌باف ندارد. رفوگری در اصل ترمیم و تعمیر بخش‌های فرسوده، آسیب دیده، پاره شده، سوخته و بید زده فرش شما توسط متخصصی است که به آن رفوگر گفته می‌شود. یک رفوگر وظیفه بسیار سنگینی دارد؛ بنابراین شخصی که می‌خواهد فرش را ترمیم کند، حتماً با تجربه و استاد باید باشد. شما می‌توانید برای رفوی فرش خود از یک قالیشویی معتبر کمک بگیرید. در صورتی که یک شخص نابلد بخواهد یک فرش را ترمیم و رفو کند، ممکن است نه تنها بخش‌های آسیب دیده ترمیم نوشند، بلکه فرش شما به طور کلی از بین برود!

اما چه می‌شود که فرش به رفوگری نیاز پیدا می‌کند؟ استفاده نادرست و مراقبت نکردن از فرش باعث آسیب دیدن فرش می‌شود. به طور مثال اگر فرشتان را در جایی از خانه که رفت و آمد زیادی می‌شود پهن کنید، فرش شما خیلی زود دچار فرسودگی یا حتی پارگی خواهد شد. ضمناً افتادن زغال قلیان و آتش سیگار هم می‌تواند از جمله مواردی باشد که باعث سوختگی فرش شما می‌شود. اینجاست که رفوگر وارد عمل می‌شود تا فرش شما را مثل روز اولش با طراوت و زیبا کند.

رفوگری هم مانند سایر مشاغل به ابزار و وسایل مخصوصی نیازمند است که از جمله مهم‌ترین آن‌ها می‌شود به قلاب، چاقو، شانه، چنگال، سوزن، قیچی، چله، اتو، چهارچوب و کیله اشاره کرد. رفوگر ابتدا فرش را از پشت روی چهارچوب مخصوص نصب می‌کند. سپس ترمیم بخش‌های آسیب دیده فرش را آغاز می‌کند. رفوگر برای اینکه بتواند رنگ بخش آسیب دیده و رنگ پریده را با سایر نقاط فرش هم رنگ دربیاورد، باید علم رنگرزی را هم بلد باشد. به همین خاطر است که رفوگری شغل بسیار سختی است و حق الزحمه نسبتاً بالایی را هم می‌طلبد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *