نحوه شستشوی فرش در قالیشویی چگونه است؟

نحوه شستشوی فرش در قالیشویی چگونه است؟


شستشوی فرش در قالیشویی از جمله امکاناتی است که در چند دهه اخیر به امکانات زندگی شهری اضافه شده و کار شستن فرش را برای خانه‌دارها آسان و اصولی کرده است. نکات زیادی در این شستشو وجود دارد که از تفاوت‌ها و شباهت‌های آن با روش سنتی تا تجهیزات و مواد مصرفی را در بر می‌گیرد.

در این مطلب ضمن بررسی این موارد می‌خوانیم:

  • شستشوی ماشینی فرش چه مراحلی دارد؟
  • آیا این کار در همه قالیشویی‌ها به یک شکل انجام می‌شود؟

با ما تا انتهای مطلب همراه بمانید.

مراحل شستشوی ماشینی فرش!

شستشوی فرش پروسه سنگین، زمان‌بر و خسته‌کننده‌ای است. به‌ویژه اگر پای فرش‌های بزرگ در میان باشد، هر مرحله از کار مستلزم صرف زمان و حوصله زیادی است و ریسک آسیب به فرش در بخش بافت و رنگ‌ها را نیز به‌همراه دارد.

اما این روزها که شکل زندگی شهری تغییر کرده شستشوی خانگی فرش هم چندان طرفداری ندارد، شستشوی فرش در قالیشویی به‌شکل کاملا برنامه‌ریزی شده انجام می‌گیرد.

قالیشویی خوشنام کرج مجری ارائه کلیه خدمات قالیشویی و لکه برداری در سراسر کرج و تهران، اگر فرش دوست داشتنی شما دچار لکه‌ی روغن شده است باما تماس بگیرید تا با ماشین آلات بروز و پیشرفته خود این لکه هارا برای همیشه از روی فرش شما حذف کنیم. فقط کافی است با شماره های: ۰۲۶۹۱۰۰۸۶۸۷ و ۰۲۶۳۴۲۱۵۹۹۰تماس گرفته یا فرم سفارش آنلاین خدمات را پر کنید.

مراحل این کار را می‌توان در ۱۰ مرحله خلاصه کرد:
  • ثبت سفارش شستشو در قالیشویی و انتقال به قالیشویی با رعایت اصول ایمنی برای حفظ ساختار فرش
  • گردگیری و پرزگیری ابتدایی فرش
  • انتقال به سالن شستشو و شستشوی اولیه با آب
  • افزودن مواد شوینده و شستشوی اصلی
  • شستشوی مجدد با آب (آبکشی)
  • انتقال به دستگاه سانتریفیوژ یا خشک کن برای خارج کردن آب اضافه
  • فرستادن به سالن گرمخانه
  • خروج فرش شسته شده و خشک از گرمخانه
  • بسته بندی نهایی
  • ارسال و تحویل به مشتری

از تفاوت شستشوی سنتی و ماشینی فرش بیشتر بدانیم!

با آنکه دوران شستشوی فرش در خانه‌ها تقریبا به سر رسیده، اما در برخی قالیشویی‌ها کماکان بخش‌هایی از کار شستشو و آبکشی به‌شیوه سنتی انجام می‌شود. اما در مراکز مجهز، بیشترین سهم کار به‌شکل نیمه اتوماتیک و با نظارت انجام می‌شود. استفاده از تجهیزات مدرن در این مراکز، به مراحل شستشوی فرش در قالیشویی سرعت می‌دهد. به‌طوری که زمان انجام این کار در قالیشویی قابل مقایسه با انجام آن به شیوه دستی نیست.

یکی دیگر از تفاوت‌های موجود بین این دو شیوه شستشو، مربوط به شوینده‌های تخصصی است که در این مورد به کار گرفته می‌شود. از بین بردن لکه‌ها و ترمیم فرش پیش از آغاز شستن نیز از دیگر مراحلی است که در قالیشویی انجام می‌شود.

در نهایت یکی از تفاوت‌های اساسی در شستشوی ماشینی و دستی، مرحله حساس و مهم خشک کردن فرش است. سرعت انجام این مرحله در قالیشویی به روش صنعتی، تاثیر زیادی در پاکیزگی و دوام فرش داشته و به تمیز ماندن و لکه دار نشدن فرش در مرحله خشک شدن کمک می‌کند.

از بزرگترین مزایای این نوع شستشو سفید و تمیز ماندن ریشه‌هاست که نقش مهمی در این مورد دارد.

8be2e440-5a9d-11eb-bffd-51b8f54fc5ab

و در پایان…

رفت و‌ آمدهای مکرر و وجود گرد و غبار و ذرات آلوده کننده در هوای شهرها، خواه ناخواه به کثیف شدن فرش‌ها منجر می‌شود.

شستشوی فرش در قالیشویی روشی موثر در حفظ بهداشت این بخش از لوازم پرمصرف منزل است. با وجود تفاوت‌هایی که در شیوه شستشوی فرش در روش سنتی و کارخانه‌ای وجود دارد ولی هدف هر دو رعایت پاکیزگی و بهداشت است.

علاوه بر سرعت عمل، شستشوی اصولی، خشک کردن حرفه‌ای و تمیز و سفید ماندن ریشه‌ها همه از مزایای شستشوی فرش در قالیشویی است که نصیب کاربران می‌شود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *